Living Library met vrijwilliger Albert Bugaj

Op 19 november houdt de Nieuwe Veste een “Living Library” (Levend Boek)

In de Living Library lees je geen boeken, maar mensen. Interessante mensen, die je in het dagelijks leven niet snel spreekt. Tien levende boeken zitten klaar om jou hun levensverhaal te vertellen. In een open gesprek waarin alles gevraagd en besproken kan worden.

De Stichting Helden van Breda heeft afgelopen mei Albert Bugaj tot Held van Breda uitgeroepen en Albert is één van de tien mensen die je op 19 november bij de bibliotheek van de Nieuwe Veste kan ‘lenen’. Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte uitgenodigd om dit event bij te wonen, meer info lees je hier: Living Library | Nieuwe Veste

De Living Library is een beproefd concept van Deense oorsprong, dat mensen met elkaar in contact brengt om zo vooroordelen te onderzoeken en tegen te gaan. Net als in een gewone bibliotheek waar boeken toegang geven tot onbekende werelden, biedt de Living Library bezoekers ook de mogelijkheid in de belevingswereld van een ander te stappen. Op een hele simpele manier: door onbevangen met elkaar in gesprek te gaan.