8 oktober: Memorial Music - Bocca Bella

Bocca Bella (Italiaans voor “mooie mond”) is een Bredaas zangensemble, bestaande uit vijf vrouwen: Suze en Irene (beiden alt), Marleen (mezzo-sopraan), Maartje en Janneke (sopraan). Naast ambitie en enthousiasme voert vriendschap de boventoon. Het ensemble is bijna 20 jaar geleden opgericht en heeft in deze periode veel verschillende muziekstijlen in haar repertoire verzameld; van kerkelijk, barok, tot opera, pop en wereldmuziek. Hierbij wordt graag samengewerkt met andere muzikanten.

De dames houden van het zingen in kerken en theaters, maar genieten ook juist van bijzondere locaties, zoals  romantische tuinen, pittoreske binnenpleintjes in Portugal en Spanje, op het dakterras van Nemo in Amsterdam, de fietsenstalling in Breda en onlangs de studio in Hilversum.

Vandaag laten de dames stukken horen, waarbij “gerechtigheid” een terugkerend thema is, in de breedste zin van het woord.

Entree: De toegang is gratis, maar na afloop kunt u een vrijwillige donatie doen die geheel ten goede komt aan de artiesten.

Datum: zondag 8 oktober 2023
tijd: 10:30 – 12:00 (incl. pauze)
Deuren Memorial open: 10:00