Routebeschrijving

Navigatie
Gebruik je je navigatie om het Memorial te bezoeken? Typ dan 'Maczek Memorial Breda' in. Typ je ons adres in (Ettensebaan 17A) dan kom je op dit moment nog uit bij een aantal winkels een stukje verderop. Dit hopen we op termijn opgelost te hebben. 

Het Maczek Memorial Breda ligt vanaf de Ettensebaan achter het Pools Militair Ereveld (tegenover de Shell-pomp). Het adres is Ettensebaan 17A, 4812 XA Breda.

U komt met de fiets

Neem dan het fietspad aan de zuidkant van de Ettensebaan tot u bij het Pools Militair Ereveld bent. Over het brede grindpad kunt u doorfietsen tot het gebouw en daar uw fiets parkeren.

U komt lopend

Volg het fietspad aan de zuidkant van de Ettensebaan tot u bij het Pools Militair Ereveld bent. Over het brede grindpad komt u bij het gebouw, waar u aan uw linkerhand fietsenrekken vindt.

U komt met de auto

De Ettensebaan is een doorgaande weg. Bij het Pools Militair Ereveld waar het Maczek Memorial Breda achter ligt, zijn slechts zes parkeerplaatsen. Deze zijn bedoeld om uit- en in te stappen voor bezoekers die minder valide zijn.

U kunt parkeren op het parkeerterrein van naastgelegen Begraafplaats Zuylen, Tuinzigtlaan 11, 4813 XH Breda. Tijdens de reguliere openingstijden kunt lopend via de begraafplaats de borden Maczek Memorial Breda volgen waarna u uitkomt bij het Maczek Memorial Breda. Deze route is niet beschikbaar als u in de avond ons komt bezoeken, de begraafplaats in dan gesloten.

Parkeren is ook mogelijk op het openbaar parkeerterrein aan de Zandoogjes in Breda. Parkeerplaats Zandoogjes bevindt zich direct achter het Shell benzinestation t.o. het Pools Militair Ereveld. Lopend bent u in ongeveer 5 minuten bij het Pools Militair Ereveld.

U komt met het openbaar vervoer.

Vanaf bushalte Centraal Station Breda bent u in 15 minuten bij het Pools Militair Ereveld. U neemt Arriva bus 311, richting Oud-Gastel via Etten-Leur. Uitstappen bij bushalte Tuinzigtlaan, Breda. Vervolgens loopt u in 5 minuten naar het Pools Militair Ereveld.